SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Tämä on organisaation Rajupusu Leader ry saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua kalanvuoksi.fi ja on laadittu 09.09.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Kaikkia linkkien sisältöä, jotka on sivustoille tuotettu ennen vuotta 2019 ei ole varmistettu saavutettavuuden osalta. Linkkien sisältö ei ole aktiivista. Sivustojen uusiminen tulee ajankohtaiseksi EU-rahoituskausien vaihteessa.

Osa sisällöstä ei kuulu lainsäädännön piiriin. Tällaista sisältöä on mm. ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisema sisältö, vanhat toimisto-ohjelmien tiedostot sekä suorat video- tai äänilähetykset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ota yhteyttä joko sähköpostilla: toimisto(at)rajupusuleader.fi tai postitse: Rajupusu Leader ry, Juvantie 2, 51900 Juva.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000